Lupa tutkimukselle? • Hei pakanaverkko.org keskustelufoorumin- ylläpito,

  Olen Helsingin yliopiston kognitiotieteen Moralities of Intelligent Machines -tutkimusryhmän jäsen. Keräämme kyselyaineistoa moraalisia asenteita ja päätöksentekoa käsittelevään aineistolähtöisen etiikan tutkimukseen. Tämän kerran tutkimus käsittelee kehittyviä teknologioita, bioetiikkaa, älykkyyttä ja ihmiskuvaa. Tätä varten lähetämme tutkimuskutsuja eri keskustelupalstoilla. Emme tällä hetkellä hae ns. edustavaa otosta, joten kyselen aihepiireiltään läheisistä ryhmistä.

  Sopiiko ylläpidolle, että julkaisen kutsun pakanaverkko.org keskutelufoorumilla itsenäisenä keskusteluavauksena? Kutsun muotoilu on alla.

  Ystävällisin terveisin,

  Anton Berg, tutkimusavustaja
  http://www.moim.fi/


  Otsikko: UUSI Tervetuloa teknologisia ja yhteiskunnallisia aiheita käsittelevä asennetutkimukseen

  Tervetuloa osallistumaan uuteen mielenkiintoiseen asenteita ja päätösten arvostelua, sekä teknologiaa ja yhteiskunnallisia aiheita käsittelevään tutkimukseen. Tutkimus toteutetaan nettikyselynä, jonka täyttämiseen on arvioitu kuluvan noin 20-30 minuuttia. Kysely koostuu monivalintakysymyksistä.

  Mikäli olet jo osallistunut vastaavanlaiseen tutkimukseemme! Voit halutessasi osallistua myös tähän tutkimukseen.

  Arvomme vastanneiden kesken neljäkymmentä (40) kappaletta 5€:n arvoista kulttuuri- ja liikuntaseteliä. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Tutkimus on perustutkimusta ilman kaupallisia tai soveltavia päämääriä.

  Tutkimuksen vastuututkijana toimii Moralities of Intelligent Machines -tutkimusryhmän FT, dosentti Michael Laakasuo. Tutkimusryhmään voi olla yhteydessä osoitteella moimtutkimus at gmail.com.

  Voit lukea lisää ja osallistua tutkimukseen alla olevasta linkistä. Qualtrics on turvallinen kyselypalvelu. Linkin klikkaamisesta ei tallennu tietoja tutkimusryhmälle. Kysely on suunniteltu täytettäväksi tietokoneella, joten linkki ei avaudu älypuhelimella tai tabletilla.

  http://fppvu.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bORuCcDX68t6CDX

  Ystävällisin terveisin,
  MOIM -tutkimusryhmä
  moim.fi


Log in to reply